winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Hoe hang je een bokszak op?

Boksen betekent constant trainen om in vorm te blijven. Dit betekent dat het belangrijk is dat je oefent om al je rivalen in de ring te verslaan, aangezien training de enige manier is waarop je je techniek kunt verbeteren, je snelheid kunt verhogen en de coördinatie kunt verbeteren. .

Waar hang je de bokszak op?

Als je erover denkt om thuis een bokszak op te hangen, is de eerste vraag die je jezelf moet stellen waar je deze neer kunt zetten. Er zijn verschillende mogelijkheden om hem aan de muur of het plafond te hangen. Als je dat liever hebt, kun je ook kiezen voor een steun die hem vasthoudt.

Hang je bokszak aan het plafond

Deze optie is de bekendste en heeft veel voordelen, zoals de mogelijkheid om vanaf de hele omtrek toegang te krijgen tot de tas, de weinig ruimte die hij in beslag neemt of hoe resistent en veilig het is om hem zo op te hangen.

Gebruik een muurbeugel

Deze steun is, net als de plafondsteun, een van de meest resistente en veilige, je hebt niet veel ruimte nodig om hem te monteren en er zijn ook enkele muursteunen die opvouwbaar zijn zodat ze niet veel ruimte in beslag nemen.

Zet in op een vloersteun voor je bokszak

Kiezen voor een vloerstandaard is de makkelijkste manier om snel een tas op te hangen. Er hoeven geen gaten gemaakt te worden en je kunt hem bovendien verplaatsen wanneer je maar wilt.

Stappen om uw bokszaksteun op te hangen

Als u, nadat u de belangrijkste voor- en nadelen van elk exemplaar kent, besluit te kiezen voor een muur- of plafondmontage, moet u dieper ingaan op de manier waarop u deze moet ophangen, dus... blijf lezen!

Stap 1: Meet en markeer de afmetingen

Plaats uw standaard op de door u gekozen plek, zorg ervoor dat deze recht staat. Markeer de gaten waar u gaat boren om het proces eenvoudiger te maken.

Stap 2: Boor om de gaten te maken

Zorg ervoor dat er een boor in je boormachine past voor het soort materiaal en selecteer de hamerfunctie. Boor de markeringen die u in de vorige stap hebt gemaakt in en probeer zo recht mogelijk te boren, zodat u de pluggen later gemakkelijker kunt plaatsen.

Stap 3: Zet de keu vast

Plaats de steun op de plaats waar u de gaten heeft gemaakt en steek de pluggen erin. Als de steun erg zwaar is, vraag dan om hulp. Pas de schroeven in de gaten aan en draai ze vast totdat je ziet dat ze allemaal tot hun aanslag komen.

Stap 4: Hang de zak op

Zodra deze stappen zijn voltooid, kunt u doorgaan met het ophangen van uw tas. Houd er rekening mee dat u de steun niet aan de hoofdbalken in uw huis hangt, omdat het gewicht van de tas en de klappen die hij krijgt, deze kunnen beschadigen.

KLIK OP DE AFBEELDING OM ONZE BOKSTASSEN TE BEKIJKEN

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account