winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Blog / Waarom zijn WInning-handschoenen duur?
<<  Vorige pagina BLOG Volgende pagina  >>

Waarom zijn WInning-handschoenen duur?


Waarom zijn WInning-handschoenen duur?

Als het om high-end bokshandschoenen gaat, is Winning een van de meest vooraanstaande merken. Velen vragen zich af: waarom zijn Winning-handschoenen zo duur? . Het antwoord is niet eenvoudig en omvat meerdere factoren die de hoge prijs rechtvaardigen.

Kleine hoeveelheidsproductie uit Japan

Winnende handschoenen worden in kleine hoeveelheden in Japan vervaardigd. Elk paar is met de hand gemaakt, wat een uitzonderlijke kwaliteit en aandacht voor detail garandeert, wat niet te vinden is bij massaproductie. Dit ambachtelijke proces is een van de belangrijkste factoren waarom Winning-handschoenen zo duur zijn .

Materialen van de hoogste kwaliteit

Het gebruik van hoogwaardige materialen is een andere belangrijke reden waarom Winning-handschoenen zo duur zijn . Echt leer en andere hoogwaardige materialen zorgen voor uitzonderlijke duurzaamheid en comfort. Bovendien is de vulling ontworpen om maximale bescherming en schokabsorptie te bieden.

Focus op competitieve boksers

Winnen is in de eerste plaats gericht op competitieve boksers die de beste uitrusting nodig hebben om te trainen en te concurreren. Voor deze atleten is het een gerechtvaardigde beslissing om honderden dollars te investeren in handschoenen die superieure bescherming en prestaties bieden.

Positionering als luxe merk

Winning heeft zichzelf gepositioneerd als een luxemerk op de bokshandschoenenmarkt. Dankzij deze positionering kan het merk hoge prijzen handhaven, omdat consumenten Winnen associëren met exclusiviteit en superieure kwaliteit. Winnende handschoenen zijn niet alleen sportuitrusting, maar een symbool van prestige.

Uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap

De kwaliteit van Winning -handschoenen komt tot uiting in elk detail. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1937 staat Winning synoniem voor uitmuntendheid in de productie van bokshandschoenen. Aandacht voor kwaliteit en vakmanschap maakt deze handschoenen zo gewaardeerd door professionals.

Voordeel voor geavanceerde gebruikers

Voor ervaren boksers die intensief trainen kan de kwaliteit van Winning handschoenen een groot verschil maken. Deze handschoenen zijn ontworpen om de zwaarte van de dagelijkse training te weerstaan en bieden ongeëvenaarde bescherming en ondersteuning voor uw handen en polsen.

Winnend merkimago

Winnen is geen merk dat vaak wordt aangetroffen in fitnesscentra. Ze zijn bedoeld voor mensen die competitief boksen. Voor iemand die bokst voor algemene fitheid, is het misschien niet logisch om honderden dollars aan bokshandschoenen uit te geven. Als u echter elke dag traint en op zoek bent naar een concurrentievoordeel of maximaal comfort, is de prijs redelijker.

Handgemaakte handschoenen

De meeste bokshandschoenen worden in massa geproduceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van synthetisch leer en basisvulling, ideaal voor de meeste mensen die boksen. Handgemaakte handschoenen zoals Winning zijn echter een aantal stappen hierboven. Ze gebruiken echt leer, het ontwerp is perfect, de vulling is zorgvuldig vervaardigd en de polssteun is ongeëvenaard. Alles in een winnende handschoen heeft een duidelijk doel.

Hoogwaardige materialen en ambachtelijke productie verhogen de kosten omdat ze niet profiteren van schaalvoordelen zoals merken die in grote volumes produceren. Elk merk dat handschoenen in kleine hoeveelheden met de hoogste kwaliteit produceert, zal aanzienlijke kosten hebben, wat resulteert in een hogere prijs voor de consument.

Winnende reputatie

Winnende handschoenen worden als luxe beschouwd en zijn als zodanig relatief inelastisch in prijs. Dit betekent dat zelfs als de prijs verandert, de meeste consumenten de handschoenen nog steeds zullen kopen. Klanten die honderden dollars aan een handschoen uitgeven, zijn niet op zoek naar de beste prijs, maar naar de best mogelijke handschoen.

Winnen heeft zijn naam als een van de beste fabrikanten van bokshandschoenen bevestigd. Dankzij de geschiedenis en reputatie die ze hebben opgebouwd, kunnen ze zonder twijfel handschoenen produceren aan de bovenkant van de markt. Ze hoeven hun prijzen niet te rechtvaardigen, omdat iedereen weet dat ze de best mogelijke kwaliteit krijgen.

Voor training en sparring worden Winning -handschoenen algemeen aanvaard als de beste bokshandschoenen. De focus op handbescherming is waarschijnlijk de reden waarom veel professionele boksers hiervoor kiezen. Ze zijn echter niet zo populair voor professionele gevechten, waar merken als Grant, Cleto Reyes en Everlast vaker voorkomen. Dit kan te wijten zijn aan de zachtheid van de handschoenen of merksponsoring, enz. Maar als het op training aankomt, lijkt Winning de meest populaire handschoen onder professionals.

De handen van een bokser zijn hun meest gewaardeerde bezit, dus moeten ze er zo goed mogelijk voor zorgen. Tijdens het trainingskamp dragen ze handschoenen die het meest comfortabel zijn en waarmee ze hun handen goed beschermd houden tijdens de strijd.

Concluderend: hoewel high-end merken zoals Winning duur zijn, is het belangrijk om ze in hun context te plaatsen. De meeste mensen die premium handschoenen kopen zijn boksers, deze handschoenen zijn niet voor iedereen geschikt, en je hebt geen paar handschoenen nodig die honderden dollars kosten om te boksen.

Bovendien is iets duurs relatief aan wie we zijn. Veel mensen geven duizend dollar uit aan een telefoon en beschouwen het als redelijk, omdat ze zeker zijn van de waarde die ze uit dat product halen. Op dezelfde manier kan slechts een handvol ervaren boksers die het belang van handschoenen begrijpen bij het trainen van meerdere uren per dag de waarde achter een duur paar handschoenen rationaliseren.

Allemaal winnen hier

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account