winkelwagen
Subtotal: 0,00€
Uitchecken
Levering binnen 24 uur
Hoofdpagina / Boksen / Bokshandschoenen / Boeddha USA bokshandschoenen
Boksen

Boeddha USA bokshandschoenen

39´95€

Wat is mijn maat?U kunt uw maat niet vinden?
- +

U zal uw bestelling ontvangen op donderdag 12 september

Je hebt dit misschien ook nodig:

360º video:

Beschrijving:

Boeddha USA bokshandschoenen

Ben je op zoek naar bokshandschoenen die zich onderscheiden van de rest? Fantasy Gloves zijn hier om de spelregels te veranderen en bieden een uniek voorstel op de markt. Met de mogelijkheid om een handschoen van elke kleur te dragen, is Buddha's "Fantasy" -lijn ontworpen voor vechters die anders durven te zijn, waarbij uitstekende kwaliteit wordt gecombineerd met een betaalbare prijs.

Deze handschoenen zijn ideaal voor het beoefenen van boksen, Muay Thai en kickboksen en zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer, waardoor ze niet alleen hun levensduur verlengen, maar ze ook gemakkelijker schoon te maken zijn. Ze hebben GS-3-vulling en slimme pads die schokken dempen, waardoor het risico op blessures wordt verminderd.

Het brede klittenbandsluitingssysteem zorgt voor een optimale pasvorm en robuuste ondersteuning van de polsen en past zich perfect aan aan jouw trainingsbehoeften. De nauwgezette details van hun constructie versterken niet alleen hun visuele en economische aantrekkingskracht, maar zorgen ook voor uitzonderlijke prestaties, waardoor ze een van de meest succesvolle handschoenen van het seizoen zijn.

Technische kenmerken:

Ontworpen om de meest veeleisende sessies te weerstaan dankzij de geavanceerde materialen die bij de productie zijn gebruikt. GS-3 schuim met drievoudige dichtheid biedt superieure bescherming en comfort en voorkomt handletsel. Deze handschoenen vormen zich naar de natuurlijke kromming van uw hand, zorgen voor een effectieve vuistsluiting tijdens stoten, en zijn voorzien van perforaties in de handpalm om de ventilatie te verbeteren.

SKU: GGUUSA

Waarom je er dol op zult zijn:

Buddha bokshandschoenen zijn de handschoenen met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Maattabel:

Tallas
Buddha

WAAROM KOPEN OP WAAROM KOPEN OP Stijl MMA ? ?

Legaal
  • Inkoopvoorwaarden
  • Cookiesbeleid
  • Juridische kennisgeving
  • Privacybeleid
Informatie
  • Verzenden & retourneren
  • Betalingsmethoden
  • Korting voor loyaliteit
  • Lageplan

Acceder

Onthoud mij

nieuw rekord
Door een account kunt u aankopen doen check snel de status van uw bestellingen en bekijk uw eerdere operaties.
Creëer een nieuw account